Τι τρώμε τα Χριστούγεννα;

Μπορεί για πολλούς πλέον η γαλοπούλα να θεωρείται το βασικό φαγητό των Χριστουγέννων, ωστόσο αυτό ισχύει στην βόρεια Ευρώπη και όχι στην χώρα μας.

Μεγάλη θέση στο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατείχε το κρέας και ιδιαίτερα το χοιρινό.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παλαιότερα χρόνια το κρέας αποτελούσε «είδος πολυτελείας», και τρώγονταν στις γιορτές.

Ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο πιάτο που το συναντάμε σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο βόρειο τμήμα της και τα νησιά. Χοιρινό με σέλινο ή χοιρινό με πράσο και σέλινο.

Εύβοια: Την αγωνία που έζησε δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Προσοχή σε αυτή την απάτη που γίνεται στην Εύβοια

Ακολουθήστε το newse στο Google News  και στο viber   για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα