Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 αναμένεται να βγει η προκήρυξη για ΕΠΟΠ.
Ακούγεται ότι το πολύ 2000 θα είναι οι προσλήψεις που θα γίνουν στα στρατεύματα.
Προσλήψεις δεν θα έχουμε μόνο στον στρατό ξηράς αλλά και σε άλλα σώματα. Θα έχουμε ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία για να θωρακιστεί αμυντικά η χώρα, κυρίως σε Έβρο και νησιά του Αιγαίου.
Η αρχική εκπαίδευση θα είναι διάρκειας 14 εβδομάδων. Η εκπαίδευση στην ειδικότητα θα είναι διάρκειας από 4 έως 113 εβδομάδες, ανάλογα με την ειδικότητα. Την ίδια ώρα η εκπαίδευση Υποψήφιων Βαθμοφόρων θα διαρκέσει έναν μήνα. Θα υπάρξει επιχειρησιακή εκπαίδευση στην Μονάδα Υπηρέτησης και εκπαίδευση μετά τη Μονιμοποίηση, διάρκειας 4 εβδομάδων.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
