Μία μία οι χώρες στην Ευρώπη σταματούν τα μέτρα για την Covid 19. Επιστροφή στην κανονικότητα, έρχεται και αυτό είναι το σχέδιο τους.
Όσον αφορά πάντως το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορονοϊό από το υπουργείο υγείας τονίζουν ότι δεν θα καταργηθεί.
Σε πρώτη φάση, αυτό που μελετάται είναι να καταργηθεί για το διάστημα από τον Απρίλιο έως και το καλοκαίρι παίρνοντας μαζί και τους περιορισμούς για την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Μπορεί σε άλλες χώρες να υπάρχει κατάργηση των πιστοποιητικών του εμβολιασμού, τι συμβαίνει όμως στην χώρα μας; Καταργούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού;
Κάτι τέτοιο αρχίζει και ακούγεται για την χώρα μας και τίθεται και στις συνεδριάσεις των ειδικών για προσωρινή κατάργηση των πιστοποιητικών και των μέτρων.
Πότε τελικά σταματούν τα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους;
Νεότερες πληροφορίες αποσαφηνίζουν τα περί κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού και ίσως μετά το Πάσχα του 2022.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
