Πότε θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και ποιο θα είναι το ωράριο των καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;
Το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022 των μαγαζιών θα είναι διαφορετικό μεταξύ των πόλεων.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση του τονίζει ότι την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Απριλίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.
Από την Πέμπτη 14 Απριλίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ενόψει του Πάσχα.
Η εορταστική περίοδος φτάνει σε λίγες μέρες, με την Κυριακή των Βαίων να διαφοροποιούνται τα ωράρια στα καταστήματα και στα σούπερ μάρκετ.
Το εορταστικό ωράριο Πάσχα 2022 θα έχει εκείνη την ημέρα τα καταστήματα να ανοίγουν στις 11 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.
Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της χώρας προτείνεται ωράριο για την Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τι 7 το απόγευμα και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
Η Κυριακή του Πάσχα και η Δευτέρα είναι αργία.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
