Ευχάριστες θα είναι οι εισηγήσεις για παιδότοπους αλλά και σινεμά σε κλειστούς χώρους. Αν παρθεί απόφαση να ανοίξουν, πότε θα ξεκινήσουν;
Για νέα μέτρα και επιστροφή στην κανονικότητα αποφασίζουν οι επιστήμονες. Η εφαρμογή των νέων μέτρων θα γίνει από το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021.
Από το Σάββατο, επίσης, η εισήγηση είναι να ανοίξουν οι παιδότοποι αλλά μόνο σε εξωτερικό χώρο, τα λούνα παρκ, τα θεραπευτικά λουτρά και τα μασάζ.
Επίσης μάλλον θα ανοίξουν από την 1η Ιουλίου οι κλειστοί κινηματογράφοι, αλλά με 50% πληρότητα και είσοδο είτε για εμβολιασμένους είτε με αρνητικό self test.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
