Διαβάστε την ιστορία ενός από τα κορυφάια εμπορικά καταστήματα της χώρας μας.
Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα; Πότε κάηκε το Μινιόν; Χιλιάδες κόσμος το επισκέπτονταν καθημερινά. Είχε μετατραπεί σε ένα τεράστιο σύγχρονο πολυκατάστημα.
Όσον αφορά την Ευρώπη, ήταν το ενδέκατο μεγαλύτερο σε μέγεθος με ετήσιες πωλήσεις που προσεγγίζουν το ένα δισεκατομμύριο δραχμές.
Όλη η Ελλάδα τον επισκέπτονταν μιας και μπορούσες να βρες από καρφίτσες και τρόφιμα μέχρι ηλεκτρονικά και αυτοκίνητα, ενώ αναμφίβολα καταφέρνει να συνδεθεί με τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή των Αθηναίων.
Όμως, η επιτυχία του Μινιόν δεν συνεχίστηκε για πολλά χρόνια. Παραμονές Χριστουγέννων του 1980, ένας εμπρησμός θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την πτώση του ιστορικού ονόματος.
Αν και μετά την φωτιά, ξανά ξεκίνησε, δεν ήταν όπως παλιά. Το Μινιόν, που πλέον αδυνατεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αρχίζει να απευθύνεται σε ένα διαφοροποιημένο κοινό, με ελαφρώς αυξημένες τιμές.
Έτσι το 1998, έκλεισε τις πύλες του. Εκείνη την περίοδο απασχολούσε 1.000 υπαλλήλους.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
