
Το επίδομα παιδιού δώρο Πάσχα θα ήταν στα 250 ευρώ, αν θα δίνονταν στους δικαιούχους. Πολλοί περίμεναν το επίδομα Πάσχα 2023, όπως είχε γίνει με το επίδομα Χριστουγέννων 2022.
Αν και στην αρχή του νέου έτους ακούγονταν ότι το επίδομα θα ήταν πάνω από 250 ευρώ, όπως έγινε και τα Χριστούγεννα, στην συνέχεια υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι δεν θα δοθεί για το Πάσχα του 2023. Λίγο πριν το Πάσχα ακούστηκε ότι αυτό το επίδομα ίσως και να δοθεί, τελικά την Μεγάλη Εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα, ότι το επίδομα δώρο παιδιού δεν θα δοθεί για το Πάσχα του 2023.
Αν δίνονταν το επίδομα παιδιού με δώρο το Πάσχα, οι δικαιούχοι θα έπαιρναν έξτρα δόση επιδόματος παιδιού Α21 τον Απρίλιο, δόση δηλαδή που αντιστοιχεί σε 1,5 μήνα.
Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεταν σε 105 ή 63 ή 42 ευρώ για κάθε παιδί για το πρώτο και δεύτερο παιδί, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, και σε 210 ή 126 ή 84 από το τρίτο και για κάθε επόμενο παιδί.
Τελικά την Μεγάλη εβδομάδα ανακοινώθηκε και επίσημα από την κυβέρνηση ότι δεν θα δοθεί ούτε μιάμιση δόση επιπλέον του επιδόματος παιδιού, ούτε διπλό ΚΕΑ, ούτε και η επιταγή ακρίβειας.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
