Δόθηκε και άλλη παράταση στο πρόγραμμα Γέφυρα 1.
Το Γέφυρα 1 παρέχει στήριξη σε όσους έχουν πάρει δάνειο πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού και παράλληλα έχουν βάλει υποθήκη την πρώτη κατοικία τους.
Η παράταση θα είναι διάρκειας τριών μηνών ακόμη. Δικαιούχοι είναι οι ίδιοι και δεν θα γίνει πρόσθεση νέων δικαιούχων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν λάβει επιδότηση για 9 μήνες. Με την παράταση αυτή θα λάβουν συνολικά 12 μηνών βοήθημα.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια άλλη ενέργεια καθώς η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
