Μέσα στο 2022 ο ΕΦΚΑ ετοιμάζεται για προσλήψεις.
Δείτε ποιοι θα μπορούν να κάνουν αίτηση. Πρώτα από όλα να σας πούμε ότι 700 μόνιμους υπάλληλους και διευθυντές με τριετή θητεία θα προσλάβει ο e-ΕΦΚΑ.
Το ανάλογο σχέδιο νόμου τέθηκε σε διαβούλευση μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2022. Οι προσλήψεις, που θα γίνουν το 2022 αφορούν 500 μόνιμους υπαλλήλους, 200 υπάλληλους.
Οι πρώτοι 100 θα είναι με 14μηνη σύμβαση, φοροτεχνικών, οικονομολόγων, κλπ, που θα πέσουν στη μάχη των εκκρεμών συντάξεων.
Οι άλλοι 100 θα είναι με 12μηνη σύμβαση και δικαίωμα παράτασης ενός έτους από το κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Οι επιλαχόντες του προγράμματος θα είναι μακροχρόνια άνεργοι, μεταξύ 55-67 ετών.
Θα εργαστούν σε τμήματα απονομής συντάξεων και το τηλεφωνικό κέντρο 1555.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
