Μια ανατρεπτική ιστορία, που συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση και δράση.
Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας.
Πρωταγωνιστούν
Γιάννης Μπέζος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κυριάκος Σαλής, Σίσσυ Τουμάση, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τάσος Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Ελεάννα Στραβοδήμου, Τάσος Κονταράτος, Νίκος Σταυρακούδης, Μαρία Μπαγανά, Κωνσταντίνα Αλεξανδράτου, Σωσώ Χατζημανώλη, Νίκη Λάμη, Παναγιώτης Καρμάτης
Σκηνοθεσία
Στέφανος Μπλάτσος
Σενάριο
Γιώργος Κρητικός

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
