Τι θα γίνει με τα σχολεία;
Η περιφέρεια Αττικής, εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων σε όλη την Αττική λόγω της κακοκαιρίας.
Σήμερα συγκαλείται σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση ενώ το ίδιο θα γίνει σε πολλές περιφέρειες της χώρας μας που σημειώνονται χιονοπτώσεις. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα.
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη και Τετάρτη.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αν θα μείνουν τα σχολεία κλειστά αύριο Δευτέρα. Πάντως σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία μετακίνησης των μαθητών, κάθε Δήμος θα ενημερώνει με email για το ποια σχολεία θα είναι κλειστά.
Την ίδια ώρα είναι απορίας άξιο αν θα γίνεται τηλεκπαίδευση για να μην υπάρξουν κενά στις διδακτικές ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κακοκαιρία Μήδεια, οι Δήμοι είχαν προχωρήσει σε προληπτικό κλείσιμο σχολικών μονάδων για να μην κινδυνεύσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί από την επέλαση της κακοκαιρίας “Μήδεια”, η οποία έπληξε την χώρα.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
