Ένα πολύ μεγάλο θαύμα έγινε κατά την περίοδο της πεντηκοστής και είναι κινητή γιορτή.
Το θαύμα αυτό ορίστηκε να εορτάζεται τώρα γιατί ο Χριστός το έκανε κατά την περίοδο της Πεντηκοστής των Εβραίων.
Σε μια κολυμπήθρα βρήκε ο Χριστός έναν άνθρωπο παράλυτο που περίμενε τριάντα οκτώ ολόκληρα χρόνια για να μπει στο νερό. Δεν είχε άνθρωπο να τον βάλει μέσα.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον παράλυτο, τον πλησίασε ο Χριστός και τον ρωτησε αν θέλει να γίνει υγιής. Εκείνος του παρουσίασε το πρόβλημά του, ότι δηλαδή δεν έχει άνθρωπο να τον βάλει στην κολυμπήθρα. Ο Χριστός του είπε: «Σήκωσε το κρεβάτι σου και περπάτα». Κι αμέσως έγινε καλά.
Σήμερα 15 του Μάη πέφτει η Κυριακή του παραλύτου.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
