Και φέτος θα δοθεί το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα στους φοιτητές αλλά και σε νέους δικαιούχους οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν αίτηση
Σημειώνουμε ότι δεν δικαιούνται το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022 όσοι και όσες φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου. Το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα δεν έχει καμμία σχέση με το φοιτητικό επίδομα ΙΚΥ.
Οι αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα ήταν ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουλίου και από ότι φαίνεται θα ξανά ανοίξουν μια μια νέα μερίδα δικαιούχων όπως θα διαβάσετε στο ρεπορτάζ.
Για πρώτη φορά χορηγείται στεγαστικό επίδομα και στους καταρτιζόμενους των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, σύμφωνα με νέα ΚΥΑ.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Αυγούστου 2022, ημερομηνία λήξης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι το ετήσιο στεγαστικό επίδομα χορηγείται ήδη στους σπουδαστές των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης (ΑΣΤΕ) και πλέον επεκτείνονται οι δικαιούχοι του με προσθήκη και των καταρτιζόμενων των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού.
Την ίδια ώρα, δύσκολη είναι η αναζήτηση φοιτητικής στέγης, καθώς τα ενοίκια παρουσιάζουν αύξηση, προβληματίζοντας φοιτητές και οικογένειες.
Λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων, ξεκινά και η αναζήτηση στέγης, με τους φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με τσουχτερές τιμές όπως θα δείτε και στο βίντεο της τηλεόρασης του alpha:

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
