
Ο Νοέμβριος έρχεται και μαζί με αυτόν και το νυχτερινό ρεύμα όπου θα υπάρχουν καλύτερες χρεώσεις για τους πελάτες της ΔΕΗ. Από τις 2 τα ξημερώματα θα μπορούν να έχουν φθηνό ρεύμα οι καταναλωτές μέχρι 8 το πρωί. Διαβάστε ποιες άλλες ώρες θα υπάρχει χαμηλή χρέωση στο ρεπορτάζ του Γιώργου Κουτσελίνη.
Το νυχτερινό ρεύμα 2022 ισχύει από την 1η Νοεμβρίου έως και την 30η Απριλίου 2023. Νυχτερινό ρεύμα υπάρχει όπου γίνεται χρήση του οικιακού νυχτερινού τιμολογίου Γ1Ν, myHome Online, myHome Enter, myHome Enter+ και myHome Open.
Ειδικότερα, το νυχτερινό ρεύμα 2022 για τον χειμώνα είναι από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. Επίσης από τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 8 το πρωί για τους πελάτες της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών.
Για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών το νυχτερινό ρεύμα ισχύει από τις 15:30 μέχρι τις 17:30 και από τις 02:00 μέχρι τις 08:00. Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στην τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
