
Λήγουν οι αιτήσεις για τις 1.528 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού μέσα από την προκήρυξη.
Η προκήρυξη υπουργείο πολιτισμού, αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά χιλίων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Για την προκήρυξη του υπουργείου πολιτισμού ζητούνται οι εξής ειδικότητες όπως ΤΕ Λογιστών ΔΕ Φύλαξης, Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων ΔΕ Φύλαξης, Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων και ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας.
Τα αποτελέσματα για την προκήρυξη πολιτισμού αναμένεται να βγουν το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
