Στο νοσοκομείο δύο νεαρά άτομα

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση δύο νεαρών ατόμων που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας, 30 Ιουνίου 2025, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στη Δροσιά Χαλκίδας.
Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το νεκροταφείο της περιοχής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μια μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.
Οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής βρέθηκαν στο οδόστρωμα με σφοδρότητα. Ιδιαίτερα σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του ενός τραυματία, ο οποίος εντοπίστηκε καταπλακωμένος από τη μοτοσυκλέτα και φέρει πολλαπλά τραύματα.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Χαλκίδας.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).

