Πότε θα γίνει η κηδεία του Μαντ κλιπ ρωτά αρκετός κόσμος.
Φίλοι, γνωστοί αλλά και κόσμος που απλά τον θαύμαζε για τη μουσική και τα τραγούδια του πηγαίνει συνεχώς στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο και άφησε την τελευταία του πνοή ο MadClip.
Και σήμερα το σημείο έχει γεμίσει λουλούδια και μηνύματα.
Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της μουσικής με την ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τραγικό τροχαίο, χθες τα ξημερώματα.
Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 2:30 στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.
Η πρόσκρουση ήταν σοβαρή. Ο 34χρονος Πήτερ Αναστασόπουλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και που θα γίνει η κηδεία του.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
