Προσλήψεις Δασαρχείο 2021: Πότε θα γίνουν;
Μετά την απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η δέσμευση και διάθεση συγκεκριμένης πίστωσης για την πρόσληψη προσωπικού (ΙΔΟΧ) στις Δασικές Υπηρεσίες των περιοχών που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές, εκδόθηκε και η εγκύκλιος της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δ.Π. του ΥΠΕΝ με σχετικές οδηγίες για τις διαδικασίες πρόσληψης (έντυπα ανακοίνωσης προκήρυξης και αιτήσεων ανά ειδικότητα.
Πρόκειται για πίστωση συνολικά 585.600 € που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την άμεση και χωρίς καμία καθυστέρηση πρόσληψη εποχιακού προσωπικού (28 δασολόγοι, 18 δασοπόνοι και 6 διοικητικοί) στις κάτωθι Διευθύνεις Δασών:
Δ.Δ. Εύβοιας: 144.800,00€
Δ.Δ. Ηλείας: 55.200,00€,
Δ.Δ. Λακωνίας: 55.200,00€
Δ.Δ. Αχαΐας: 80.800,00€
Δ.Δ. Αρκαδίας: 68.800,00€
Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής: 48.000,00€
Δ.Δ. Δυτ. Αττικής: 55.200,00€
Δ.Δ. Αν. Αττικής: 77.600,00€

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
