Φέτος διαφορετική θα είναι η 28η Οκτωβρίου. Από την μία θα γίνουν οι παρελάσεις ενώ από την άλλη θα είναι και υποχρεωτική αργία.
Για πρώτη φορά φέτος είναι υποχρεωτική αργία και στο δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.
Οι εργαζόμενοι στις υποχρεωτικές αργίες θα πληρωθούν με προσαύξηση.
Οι ημερομίσθιοι θα λάβουν το συνηθισμένο ημερομίσθιο τους και προσαύξηση 75% που θα υπολογισθεί στο νόμιμο ωρομίσθιο τους, για όσες ώρες απασχοληθούν.
Τέλος, αυτοί που πληρώνονται με μηνιαίο μισθό θα λάβουν τόσα ωρομίσθια όσες ώρες απασχοληθούν και προσαύξηση 75% στο νόμιμο ωρομίσθιο τους.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
