«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και μετά κραυγές» – λέει κάτοικος της περιοχής ύστερα από το τροχαίο
Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, στο χωριό Καστέλλα Ευβοίας, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους.
Ένα αυτοκίνητο υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί και να καρφωθεί κυριολεκτικά σε μάντρα σπιτιού!
ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Στο όχημα επέβαινε μια 58χρονη γυναίκα, η οποία παρέμεινε εγκλωβισμένη μέσα στις λαμαρίνες.
Αν και τραυματισμένη, είχε τις αισθήσεις της, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.
Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, με τους διασώστες να προσπαθούν με κόφτες και εργαλεία διάσωσης να την απελευθερώσουν.
ΣΚΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ
Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για σκηνές από ταινία δράσης, με το μικρό όχημα να «πετάγεται» και να καταλήγει μέσα στην αυλή κατοικίας. Οι περίοικοι βγήκαν τρομαγμένοι, ενώ ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
