Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης γυναίκα οδηγός, στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει τα Ψαχνά με τα Πολιτικά στη θέση Βρυσάκια.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, έφυγε από την πορεία του, παρέκκλινε από το οδόστρωμα και βρέθηκε ανατραμμένο σε διπλανό αγροτεμάχιο.
Λίγο πριν τις 8 το πρωί ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό, ενώ παράλληλα στο σημείο κατέφθασαν και εθελοντές διασώστες του Κλιμακίου Ψαχνών, οι οποίοι συνέδραμαν στην παροχή πρώτων βοηθειών.
Η γυναίκα με ελαφρά τραύματα, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών για ιατρική φροντίδα.
Οι αστυνομικές αρχές του Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων ερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).

