ΣΟΚ στον Προαστιακό! Τρένο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε με φορτηγό
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, όταν συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε με φορτηγό σε διάβαση!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν ελαφριά, με το τρένο να βρίσκει το πίσω μέρος του φορτηγού, ωστόσο το σκηνικό ήταν αρκετό για να προκαλέσει αναστάτωση στους επιβάτες αλλά και στους περαστικούς που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Τροχαίας Χαλκίδας, που έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε τη διάβαση μέχρι να απομακρυνθεί το εμπλεκόμενο όχημα και να γίνει η καταγραφή του συμβάντος.
Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ωστόσο το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια στις διαβάσεις του προαστιακού δικτύου.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
