Λόγοι υγείας έκριναν άμεση την μετακίνηση του στο νοσοκομείο της Κύμης – Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για να διακομιστή άμεσα στο νοσοκομείο
Επιχείρηση για την άμεση μεταφορά ενός 59χρονου άνδρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία υπό τον συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.
Ο ασθενής έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και κρίθηκε απαραίτητη η μετακίνησή του από τη Σκύρο στην Κύμη.
Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε από τον όρμο Πεύκου με επιβατικό – τουριστικό σκάφος, το οποίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Κύμης.
Οι λιμενικές αρχές επέβλεψαν τη διαδικασία, διασφαλίζοντας την ταχύτητα και την ασφάλεια της μεταφοράς, ώστε ο 59χρονος να παραδοθεί έγκαιρα σε υγειονομική μονάδα για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).

