Θρήνος σε περιοχή της Εύβοιας για γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή ξαφνικά.
Βυθισμένη στο πένθος είναι η περιοχή των Ψαχνών στην Εύβοια.
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 58 ετών, γυναίκα βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους.
Η μητέρα τριών παιδιών, βρισκόταν το πρωί στην εκκλησία.
Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).

