Κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να δει τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) και το χρόνο ασφάλισης που έχει τεκμηριώσει. Η πρόσβαση στο σύστημα είναι απλή και γίνεται με τη χρήση των κωδικών του ΤΑΧΙS της ΑΑΔΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο ασφαλισμένος απαιτείται να γνωρίζει το ΑΜΚΑ του, που μας οδηγεί στο ασφαλιστικό βιογραφικό Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης ΑΤΛΑΣ.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι δημοσιογράφος
Αφού τελείωσε το Λύκειο της Κύμης το 1997, στην συνέχεια σπούδασε δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Paisley στην Σκωτία μέχρι το έτος 2003.
Γιώργος Κουτσελίνης
Αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στα ΜΜΕ. Έχει εργαστεί για 10 συναπτά έτη ανταποκριτής στην Εύβοια για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει καθημερινά ραδιοφωνική εκπομπή στον Πτήση fm (7-11 το πρωί).
